featured image
November 2, 2018 by admin Corporate, Documentary 0

Kuvaukset Viskaalin uusille websivuilla | Brändikuvaukset yrityksen eri tarpeisiin

Kuvaukset Viskaalin uusille websivuilla | Brändikuvaukset yrityksen eri tarpeisiin

Brändikuvaukset Viskaalin tilan nettisivuille ja somekäyttöön

Kuvasin kesän aikana useat kuvaukset Viskaalin jokin aika sitten avatuille uusille websivuille. Uudet ja upeat nettisivut teki Digi- ja mainostoimisto Höyry.

Pääpaino oli saada tuoreita ja yrityksen arvoja heijastelevia kuvia uusille nettisivuille, kuvia hyödynnettiin myös somessa. Alla muutamat kuvalliset print screenit websivuilta.

Oulujoki maisemaa

Viskaalin brändikuva nettisivut

Viskaalin lehmät

Viskaalin

Viskaalin arvot

Tuotekuvat Oulu

Viskaalin teurastamo

Viskaalin kauppa

Yksilölliset valokuvat yrityksen viestinnän eri tarpeisiin

Kuva viestittää yrityksestä ja sen toiminnasta enemmän kuin kirjoitetut faktat. Viestintä on muuttunut koko ajan visuaalisempaan suuntaan. Laadukas kuva antaa uskottavuutta yrityksen markkinointiviestinnälle ja lisää myyntiä.

Yrityksellä on hyvä olla olemassa ajantasaisia laadukkaita valokuvia viestinnän eri tarpeisiin ja kanaviin. Oli kuvatarve sitten someen, esitteisiin tai blogiartikkeleihin, niin hyvä ratkaisu on kuvauttaa ammattilaisella oman yrityksen toimintaa, kuten esim.  henkilöstön työskentelyä, palveluja ja tiloja.

Kuvaukset voidaan tehdä täysin dokumentaarisena kuvauksena, jolloin kuvataan tilanteita ja tapahtumia niin kuin ne tapahtuvat, mutta suosittelen myös “lavastamaan” tilanteita, jolloin voidaan paremmin vaikuttaa kuvan sisältöön kuten ihmisten eleisiin, ilmeisiin ja asentoihin, jolloin ne näyttävät paremmilta kuvissa.

Toteutan kuvapankkikuvauksia yrityksille eri pituisina kuvaussessioina, riippuen yrityksen toiminnasta ja halutuista kuvauskohteista. Tässä alla esimerkkipaketteja.

Kuvausaika Kuvamäärä min. Hinta (ALV 0%)
2h 20 – 40                   390 €
4h 40 – 150                   625 €
8h 150 – 200 1150 €

Toimitettavat kuvamäärät vaihtelevat kuvattavan toiminnan kohteen mukaan. Hinnat sisältävät peruskuvankäsittelyt toimitettaviin kuviin (valoisuus, kontrasti, värikorjaukset).

Teen myös lyhyitä videostooreja yritysten eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin hörpätään kahvit ja suunnitellaan yrityksesi kuvatarve yhdessä.

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.